Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

На Сихові відкрили відремонтований спортивний майданчик

Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
Гал-інфо
1/4
Президент львівської «Галичанки», депутат ЛМР Роман Федишин разом з міським головою Львова Андрієм Садовим сьогодні, 11 квітня, відкрили спортивний майданчик на території ЗОШ № 98 (Трильовського, 12). Особливість цього майданчика – поліуретанове покриття з пластиковою плиткою, інформує кореспондент Гал-інфо.

«У міській раді дійшли розуміння того, що ми повинні більше уваги приділяти спорту, - каже Роман Федишин. – Цього року заплановано побудову десятка таких майданчиків. Це новий крок до розвитку спорту у нашому регіоні.  Радує те, що розпочато будівельні роботи ще одного майданчика у спальному районі Сихів поблизу школи-ліцею «Оріяна». Хотілося б, що їх було багато. Дітям хотів би побажати успішних занять спортом  та вдалих змагань».

Майданчик є багатофункціональним. На ньому дітлахи зможуть покращувати свої навики гри в міні-футбол, баскетбол, гандбол, волейбол та флорбол.

До слова, на відкритті та освяченні майданчика свою майстерність демонстрували юні флорболісти та найближчий резерв львівської гандбольної «Галичанки». Що цікаво, свої навики гри у флорбол перед освяченням майданчика спробував отець Орест Фредина – парох Храму Різдва Пресвятої Богородиці, а також Ліна Полихата – в.о. начальника управління молоді та спорту ЛМР.

Вартість реконструкції майданчика – 1 300 тисяч гривень. Майданчик на Сихові став першим, який відремонтували за кошти міського бюджету. В рамках міської програми до 2020 року планують відремонтувати ще з десяток таких майданчиків. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ