Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Новообраний голова має новий погляд на роботу Львівської облради

Новообраний голова Львівської обласної ради Олег Панькевич намагатиметься внести новий погляд на роботу обласної ради та запровадити певні нововведення Наприклад, він особисто контролюватиме процес формування бюджету, виїзджатиме на округи та по-новому намагатиметься організувати роботу комісій. Про це сьогодні, 30 листопада, в коментарі Гал-інфо повідомив голова Львівської обласної ради, свободівець Олег Панькевич.

«Є певне законодавство, і ми маємо діяти в межах цього законодавства. Обласна рада складається з комісій. Зараз, під час формування комісій ми, депутати, будемо підтримувати зміни щодо назв комісій відповідно щодо їх функціональності, також підніматимемо питання про зменшення кількості комісій. Менше для того, щоб була більш ефективною робота обласної ради. В цьому має й полягати ця новинка.

Обласна рада повинна працювати ефективно, тобто, як найширше представляти інтереси простих людей, а не свої власні. За свою депутатську практику я памятаю, що коли представники влади звітувалися і виносили якісь рішення на розгляд ради то те, що говорилося за трибуною, було не природно, адже подавалася звичайна статистика та цифри, які озвучувалися, щоб просто відбути це засідання сесії. Так не повинно бути, сьогодні ми маємо приймати реальні документи, які будуть реально працювати», - заявив Олег Панькевич

Олег Панькевич також заявив, що депутати повинні переглянути стратегію розвитку Львівської області.

«Під час розгляду найважливішого для області документу, такого як бюджет області, депутати повинні активно працювати, даючи позиції зі своїх територій. Якщо ми побачимо, що адміністрація, формуючи бюджет, дає нам відповідні об’єкти, то завдання депутата буде піти на ці об’єкти і переконатися особисто, на скільки підрядник виконує свою функцію. Я також буду особисто за цим стежити і провадити виїзди на такі об’єкти. І голова обласної ради, і депутат повинен якнайбільше зустрічатися з виборцями та звітувати за свою роботу не лише наприкінці каденції, але протягом всього її часу. Цього буду дотримуватися я і, сподіваюся, решта депутатів обласної ради», - зазначив він.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ