Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Окупанти вдарили по власних позиціях, троє вбитих, - розвідка

Незважаючи на заходи російського окупаційного командування щодо підтримання військової дисципліни на період святкування “Дня защитника Отечества”, військовослужбовці з’єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ продовжували масово вживати спиртні напої та наркотики, у тому числі виконуючи завдання на бойових постах. Про це повідомило Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

Зазначене, зокрема, призвело до помилкових ударів по власних передових позиціях, у результаті яких протягом доби втрати противника склали:

вбитих – три військовослужбовці (двоє зі складу 3 окремої мотострілецької бригади /Горлівка/ 1 АК, один зі складу 7 окремої мотострілецької бригади /Брянка/ 2 АК);

поранених – 11 військовослужбовців (сім зі складу 3 окремої мотострілецької бригади, двоє зі складу 7 окремої мотострілецької бригади та по одному зі складу 100 окремої мотострілецької бригади /Донецьк/ і 11 окремого мотострілецького полку /Донецьк/ 1 АК).

Командування ЗС РФ продовжує здійснювати цілеспрямовані заходи щодо заміни в російських підрозділах на території АР Крим колишніх українських військовослужбовців, які зрадили присязі. З РФ на аеродром Кача (Крим) прибуло 5 нових льотних екіпажів для військово-транспортних літаків Ан-26 та літаків амфібій Бе-12. Новоприбулі льотчики замінять колишніх українських військовослужбовців, що перейшли на службу до ЗС РФ. “Українські” екіпажі планується передислокувати для проходження подальшої служби на територію РФ, зокрема до складу частин Північного флоту ВМФ РФ.

Крім того, до кінця 2017 року в підрозділах російських окупаційних військ в Криму передбачається скасування більшості посад, які укомплектовані військовослужбовцями-жінками колишніми громадянками України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ