Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Перша ліга Львова з футзалу: тріумф «Інстал-Плази»

На полях спорткомплексу «Електрон» (вул. Чупринки, 130) завершився перший чемпіонат Львова з міні-футболу серед команд першої ліги, який проходив під егідою Асоціації футзалу Львівщини (президент Мирослав Хом’як) й відбувався за футзальними правилами.

Тріумфатором першості стала команда «Інстал-Плаза», яка за 16 зіграних матчів зуміла набрати 37 очок. Володимир Лаба і компанія вже за два тури до завершення чемпіонату святкували чемпіонство. 

Срібним призером змагань стали «Львівські Резерви», які завдяки перемозі над

«Ен Джі Метал» лише в останньому турі зуміли переміститися на друге місце в таблиці. Підопічні Юрія Цибика давно до цього йшли і такий результат можна вважати успішним.

Бронзовим призером першої ліги футзалу Львова став незмінний учасник змагань колектив «GTL», який у запеклій боротьбі зумів випередити такі команди, як «Старява» та «Unknown».

Твердим середняком турніру можна назвати «Інкогніто». Якщо взимку ця команда через незадовільні результати знялася зі змагань Гранд Ліги, то влітку ми побачили цілком боєздатний колектив, який деякий період часу навіть вів боротьбу за потрапляння у трійку.

Одразу ж за «Інгокніто» розташувалися дебютант змагань під егідою Асоціації футзалу Львівщини «Ен Джі Метал» та «Геометрія».

Останні, до слова, розчарували своїм результатом. Є надії, що вже у зимовому чемпіонаті ця команда виступить значно краще.

Відвертим аутсайдером змагань у першій лізі стали «Нові імена-2». Протягом усього чемпіонату у цієї команди були лише поразки й лише під кінець вдалося набрати чотири очки.

Звання кращого бомбардира у першій футзальній отримав гравець ««Unknown» Тарас Москвитин.  У його активі 29 забитих голів. Кращим воротарем турніру став Любомир Савчук з команди «Інкогніто»

Нагородження кращих команд першої ліги Львова проводили перший віце-президент Асоціації футзалу України Володимир Гримайло, віце-президенти Асоціації футзалу Львівщини Ігор Матвійчук та Олег Верещинський, а також голова комітету з організації та проведення змагань Петро Закалюжний.   

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ