Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Перша ліга Львова з футзалу: зіграно матчі другого туру

У суботу, 11 листопада, у палаці спорту «Галичина» (вул. Керченська, 8) відбувся другий тур зимового чемпіонату у першій лізі футзалу Львова сезону 2017/18 років, який проходить під егідою Асоціації футзалу Львівщини (президент Мирослав Хом’як).

Центральним поєдинком цього ігрового дня став поєдинок між «GTL» та «Фенікс Стефано». До гри явним фаворитом вважалися номінальні гості, але, як показав матч, «логісти» були дуже близькими до того, аби здобути принаймні одне залікове очко.

По ходу гри вони вели 2:1, але у підсумку пропустили на останніх хвилинах і поступилися 2:3.

Свою першу звитягу в чемпіонаті здобула «Інстал Плаза». Переможець літнього чемпіонату у першій лізі на класі був сильнішим за «Інкогніто» 4:1.

Цікавим на події видався матч між «Новими іменами» та «АК Старява». Вже у дебюті гри підопічні Юрія Хавера повели у рахунку 2:0, але «імена» й близько не думали здаватися. Ще до перерви Сергій Нікітін один гол відквитав.

Після неї ж моменти були як в однієї, так і в іншої команди. Проте, все вирішив неймовірний гол гравця «Старяви» Адріана Гнатіва.

«Львівські Резерви» знову перемогли. На цей раз по грі й по рахунку підопічні Юрія Цибика були сильнішими за «Спільноту». Єдине, що вдалося зробити цій команді, так це забити два голи престижу.

Ще в одному поєдинку другого ігрового дня «Максимус» був сильнішим за «Ен Джі Метал» 5:2.

Результати всіх поєдинків першого туру:

«Максимус» - «Ен Джі Метал» - 5:2

«Інкогніто» - «Інстал Плаза» - 1:4

«Нові імена» - «АК Старява» - 1:4

«Львівські Резерви» - «Спільнота» - 5:2

«GTL» - «Фенікс Стефано» 2:3

Асоціація футзалу Львівщини

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ