Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Самбірська райрада виділила 250 тис. грн для придбання шкільних автобусів

У листопаді чергове перевиконання бюджету Самбірського району становило майже 2,5 млн грн, і рішенням депутатського корпусу ці кошти скерували на погашення дефіциту заробітної плати для бюджетних установ і співфінансування придбання шкільних автобусів.

Зокрема, в результаті цього рішення, повністю забезпечено фондом оплати праці садочки, НВК, центр позашкільної освіти. До кінця року забезпеченізарплатою будуть працівники методичного кабінету, централізованої бухгалтерії, групи господарського обслуговування відділу освіти. Працівники Рудківської музичної школи. 

Ще частину коштів скеровано для Народних домів на фонд оплати праці. Таким чином  працівники Народних домів також будуть забезпечені зарплатами до кінця року. 

Прийнято рішення про виділення 500 тис. для фінансування дитячих садочків, яким до кінця року бракуватиме іще майже 160 тис. грн.

Самбірська районна рада звернулась до сільських голів, щоб вони перевиконання коштів своїх бюджетів скерували на забезпечення усіх потреб дитячих садочків на території району.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ