Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сьогодні відбудеться фінал «Кубка Надії» з футзалу

3 квітня у Львові в палаці спорту «Галичина» відбудеться фінальний поєдинок «Кубка Надії».

За трофей між собою посперечаюся «Нові імена» та «Альтернатива». Гра відбудеться у палаці спорту «Галичина». Початок матчу о 21:00. Вхід – вільний.

Іншими словами, як битвою, майбутній поєдинок не назвеш. На кону хоч і втішний трофей, але можна не сумніватися видовище у вечір понеділка буде ще те. Команди на цьому турнірі між собою уже зустрічалися. І тоді у рамках групового етапу «Відкритого Кубка Львівщини» «Альтернатива» буде сильнішою за свого суперника. «Полосаті» перемогли з рахунком 2:1. Нагадаємо, тоді влучними ударами відзначилися Юрій Труш та Тарас Абрамчук, а за «Нові імена» забив Тарас Николишин. Що цікаво, «Альтернатива» зуміла вирвати перемогу у цій грі лише на останній хвилині.

Шлях до фіналу в обох команд був різний. «Нові імена» після вильоту з «Відкритого Кубка Львівщини» на стадії 1/4 вже «Кубка Надії» перемогли «Гранд-Галичину» 7:4, а у півфіналі здолали «Географ-ЛНУ» - 6:1.

«Альтернатива» у чвертьфіналі втішного кубка лише у серії пенальті здолала «GTL», а у півфіналі з боями перемогла «Галицьку здобу-2» - 2:1.

Ось так команди мірялися силами на  стадії групового турніру.

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ