Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Тренер «Галичанки» Василь Козар: Попереду складніший іспит, аніж «Дніпрянка»

У центральному протистоянні 4-го туру жіночої Суперліги чинний чемпіон «Галичанка» на виїзді двічі перемогла володаря бронзи «Дніпрянку» - 33:27 та 25:20.

Головний тренер львівської команди Василь Козар  підбив підсумки вдалого для своєї команди виїзду до Херсону:

«Дніпрянка» в цьому сезоні розраховує поборотись за золото, тому грати проти них й особливо в Херсоні дуже непросто. Це були перші для нас, дійсно, бойові ігри від початку сезону. Ми, як завжди, намагались всією командою підтримувати високий темп, я використовував всіх гравців. Але це не спрацьовувало. У «Дніпрянці» дуже хороші гандболістки: вони добре біжать, фізично готові на високому рівні. Вирішальну ж роль зіграла дещо краща технічна майстерність нашої команди.

Ми витримали важке випробування «Дніпрянкою», а попереду - в п’ятницю та суботу – у нас ще більш складний іспит: приймаємо у Львові «Карпати», які, як і ми, налаштовані боротись за чемпіонство.

У міжсезоння нас залишили наші лідери - Тамара Смбатян та Ірина Стельмах, тому мені довелось переформувати команду. Втім і в оновленому вигляді ми тримаємось на своєму рівні», - сказав Василь Козар. 

«Галичанка» у 8-ми матчах Суперліги здобула 8-м перемог і лідирує в турнірній таблиці.

Handball.net.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ