Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Туск заявив про необхідність продовження санкцій проти Росії

Президент Європейської Ради Дональд Туск під час зустрічі з прем’єр-міністром України Володимиром Гройсманом заявив про необхідність продовження санкцій проти Росії. Про це повідомляє прес-служба уряду.

Як зазначається, у ході зустрічі Туск та Гройсман обговорили питання співробітництва України з ЄС, зокрема запровадження безвізового режиму та процес ратифікації Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Крім того, обговорювалася безпекова ситуація на Сході України. Гройсман, зокрема, наголосив, що активізація бойових дій на Сході України, а також останні події в Авдіївці ставлять під загрозу цілісний процес врегулювання конфлікту на Донбасі.

Як зазначається, у ході переговорів Туск заявив про необхідності продовження санкційної політики стосовно Російської Федерації.

"Санкції є покаранням, а зняття санкцій - винагорода за відмову від агресії та готовність дотримуватися загальноприйнятих норм міжнародного права, суверенітету, територіальної цілісності незалежних держав і демократичних цінностей", - сказав Гройсман.

РБК Україна

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ