Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Красноармійську на виборах мера переміг Требушкін, – "Опора"

Згідно з даними паралельного підрахунку результатів голосування на основі 100% оброблених протоколів ДВК, мером Красноармійська стає самовисуванець Руслан Требушкін, що набрав 83,5% голосів виборців, повідомляє громадянська мережа "Опора".

Кандидат від Молодіжної партії Сергій Адрійченко отримав 7,6% голосів виборців. Сергій Дорош від Блоку Петра Порошенка "Солідарність" і Ігор Реган від Об'єднання "Самопоміч" набрали 2,6% і 2,3% голосів виборців відповідно.

Раніше голова Донецької військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський негативно оцінив результати місцевих виборів у Маріуполі та Красноармійську. Глава ВГА підкреслив, що більшість робітників, котрі складають істотну частину населення регіону, абсолютно залежні від роботодавців, які диктують їм свою волю.

У неділю, 29 листопада, місцеві вибори відбулись у Маріуполі та в Красноармійську Донецької області.

Для їх проведення Верховна Рада ухвалила спеціальний закон у зв'язку з тим, що 25 жовтня, коли на всій території України проходили чергові місцеві вибори, у цих двох містах вони були зірвані через бездіяльність міських виборчих комісій.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ