Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

У Львові презентують фільм «По той бік», - повністю український

3 грудня у Львові відбудеться прем’єра нової української кінострічки «По той бік» Олександра Литвиненка, повідомили організатори.

Презентація фільму відбулася ще в липні на Одеському міжнародному кінофестивалі, а 28 жовтня «По той бік» показали на МКФ «Молодість», де кіно було єдиним українським представником міжнародного конкурсу повнометражних робіт.

Стрічка «По той бік» розповідає історію молодої вчительки (актриса Поліна Джакаєва), яка пережила клінічну смерть. Після чого у неї періодично у почали з'являтися видіння: невідомі їй фрагменти, епізоди, уривчасті образи. Завдяки їм вона знаходить місця злочинів.

Фільм є повністю українським продуктом: необхідну локацію, що відтворювала б дух 70-80 рр. минулого століття, автори фільму знайшли в одному з селищ Чернігівської області. Оператором стрічки виступив Євген Губренко, саунд-продюсером - MONATIK. Кінокритики також зауважили  музичне оформлення фільму, що допомогло тримати напругу. Цікаво, що фільм був знятий на власні кошти студії без залучення інвесторів.

Команда фільму також запустила проект відео-відгуків про фільм #ПОТОЙБІК, де кіно-інсайдери: знамениті режисери, експерти в галузі культури та непересічні особистості поділились своїми думками з приводу нового українського фільму «По той бік». Серед особистостей, які оцінили стрічку вже є Любомир Левицький, Ганна Свиридова, Олексій Соболєв та Валерій Харчишин.

Під час творчої зустрічі (о 19:00) у глядачів буде унікальна можливість поспілкуватись з режисером та продюсером фільму – Олександром та Євгеном Литвиненками. Перед прем’єрним показом фільму брати розкажуть про те, як зараз розвивається кіноіндустрія в Україні, якою є основна ідею фільму «По той бік» і як це насправді - працювати зі своїм братом.

У рамках презентації фільму відбудеться творча зустріч та прес-конференція з авторами кінострічки братами Литвиненками о 18:30 в Планеті Кіно Аймакс, що знаходиться в ТРЦ King Cross Leopolis. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ