Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові створено громадську колегію у сфері таксомоторних перевезень

У Львові створено громадську колегію у сфері таксомоторних перевезень, – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Метою Колегії є покращення зв'язку із органами місцевого самоврядування та профільними депутатськими комісіями, покращення обслуговування львів’ян та гостей міста. Створено її на загальних зборах. Головою обрано заступника голови ГО «Асоціація «Львівське таксі» Остапа Думу.

 

Окрім цього, колегія ставить за мету налагодити роботу з міською радою у плані реформування та покращення якості послуг таксі у Львові.

 

«Вже розроблена програма діяльності колегії. Пріоритетом є демократичний напрямок роботи: інформувати через ЗМІ, через офіційний сайт міської ради усіх причетних до таксо бізнесу людей у місті про Колегію, про напрямки роботи та прийняті рішення. При прийнятті ключових рішень передбачено залучення представників громадських організацій, профспілок та увесь громадський актив Львова», - говорить Остап Дума.

 

«Усі рішення будуть широко висвітлюватися. Перед прийняттям рішень будуть обговорення, щоб були почуті усі думки і ухвалене компромісне рішення», - каже Остап Дума.

 

До складу входять представники усіх профспілок і активних громадських організацій у сфері таксомоторних перевезень у місті. Колегія налічує 9 людей. Засідання колегії будуть регулярні і відбуватимуться не менше 1 разу у місяць.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ