Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

У Львові відбудеться міжнародний турнір з ММА

Всеукраїнська відкрита ліга ММА Real Fight Promotion (RFP) спільно з Міжнародною федерацією Bushido (IBF) 8 жовтня 2017 року в Malevich night club concert Arena проводить міжнародний турнір з ММА, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У турнірі «RFP / MMA Bushido - West Fight 25» візьмуть участь відомі українські бійці ММА, а також бійці з Ізраїлю, Румунії, Азербайджану, Білорусії, Молдови.

«RFP / MMA Bushido - West Fight 25» буде транслюватись на українському телебаченні у прямому ефірі на каналі XSPORT (або 2+2) та у повторі на каналі СПОРТ 1, а також на телеканалах у 120 країнах світу (MMA Bushido).

Очікувана кількість глядачів телетрансляції та Інтернет-трансляції - близько 500 000 осіб.

Почесний гість турнір «RFP / MMA Bushido - West Fight 25» - засновник і президент міжнародної федерації Bushido (IBF), президент міжнародної аматорської федерації з К-1 WAK-1F, провідний промоутер К-1 і ММА у Європі Донатас Сімонайтіс (Литва).

Ведучі вечора - Rytis Kuzmenka (Литва) та Михайло Юрчук (Міцик Гонібез / Україна). Коментатор турніру - Sandy Holt (Велика Британія).

Довідка.

"Real Fight Promotion" веде свою діяльність вже 10 років (з 2007 року) та проводить професійні турніри з ММА по всій території України, розігруючи чемпіонські пояси Ліги "RFP".

На сьогоднішній день "Real Fight Promotion" була організатором 56 професійних турнірів з ММА, а сумарна кількість боїв на цих турнірах досягла цифри 486 боїв.

Турніри під егідою "RFP" пройшли в таких містах, як: Львів, Тернопіль, Коломия, Івано-Франківськ, Донецьк, Дубно, Ужгород, Солотвино, Тячів, Суми, Київ, Харків, Одеса, Рівне.

Також "RFP" був співорганізатором 5-ти професійних турнірів: 3-ох у Польщі та 2-ох у Словаччині.

У турнірах брали участь бійці з України, Польщі, Словаччини, Молдови, Румунії, Білорусії, Ізраїлю, Азербайджану та Камеруну.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ