Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбулися урочистості з нагоди річниці утворення ЗУНР

1 листопада у Львові проходять урочистості з нагоди 96-ої річниці утворення Західно-Української Народної Республіки. Зокрема, відбулося покладання квітів до могил видатних діячів ЗУНР на Личаківському кладовищі. Про це повідомила прес-служба Львівської облради.

У заходах взяли участь голова Львівської обласної ради Петро Колодій, Надзвичайний та Повноважний посол Канади в Україні Роман Ващук, депутат Львівської обласної ради Юрій Зірченко, перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Йосиф Ситник, представники Львівської міської ради, представники ветеранських громадських організацій.

Представники влади та громадськості поклали квіти до Меморіалу воїнам УГА на Личаківському кладовищі, поклали квіти та запалили лампадки до могил Держсекретаря військових справ ЗУНР Дмитра Вітовського, коменданта Січових Стрільців Михайла Галущинського, керівника і засновника “Пласту” Олександра Тисовського та воїна УГА Северина Левицького.

Також учасники заходів поклали квіти до могили Президента Національної Ради ЗУНР Євгена Петрушевича, поклали квіти та запалили лампадки на могилах воїнів, загиблих під час АТО.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ