Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У поліції будуть міряти те, чого дуже мало - рівень довіри населення

За участю представників громадськості у Міністерстві внутрішніх справ за головування очільника Громадської ради при МВС Володимира Мартиненка відбулося обговорення проекту постанови «Про затвердження Порядку проведення оцінки рівня довіри населення до Національної поліції України». Повідомили в департамент комунікації МВС України.

Нормативний акт розроблений на виконання Закону України «Про Національну поліцію», який визначає рівень довіри населення до поліції основним критерієм оцінки ефективності діяльності органів і підрозділів поліції.

Обговорення проекту розпочалося наприкінці травня. До нього долучалися представники Секретаріату Кабінету Міністрів України, підрозділів МВС та Національної поліції, Громадської ради при МВС, народні депутати, громадські організації та наукові установи, соціологи та експерти.

Учасники обговорення врахували цілу низку зауважень і пропозицій, була врахована думка фахівців і представників громадськості.

Відтак під час четвертої зустрічі були підведені підсумки обговорення і затверджений кінцевий варіант проекту, який буде переданий до Кабінету Міністрів України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ