Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У справі Насірова є три блоки, зокрема й схеми Онищенка – Ситник

Справа, у якій фігурує керівник Фіскальної служби Роман Насіров, складається з трьох блоків, Спеціалізована антикорупційна прокуратура прагне передати її до суду якнайшвидше.Про це заявив директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник на прес-конференції 3 березня.

"Фактично розслідування цієї справи складається з трьох блоків: перше – безпосередньо люди, які входили в злочинну організацію Онищенка, друге – це службові особи "Укргазвидобування", за сприяння яких можливі були ці маніпуляції з газом, і третє – це службові особи Фіскальної служби, які приймали, на нашу думку, незаконні рішення про відстрочку рентних платежів", – сказав він.

"Зараз всі три блоки відпрацьовані. По найбільшій справі вже частина звинувачених знайомиться з матеріалами справи", – повідомив Ситник.

"Антикорупційний прокурор Холодницький дав вказівку у найближчий час направити цю справу до суду. Мається на увазі справа, яка була вчора", – заявив він.

На запитання, чи справді підозра Насірову лежала у Назара Холодницького ще два тижні тому, Ситник відповів: "Коли підозра була погоджена, ми вирішили провести ті процесуальні дії, які були вчора".

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ