Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Турківському районі відзначили 102 річницю першого бою УСС

У неділю, 25 вересня, на Ужоцькому перевалі поблизу села Сянки Турківського району біля пам’ятного знаку Українським січовим стрільцям відбувся урочистий захід відзначення 102 річниці першого бою Українських Січових стрільців, повідомив власкор Гал-інфо в Турківському районі.

На початку дійства священнослужителі відслужили молебень за полеглими Українськими Січовими Стрільцями в роки Першої світової війни.

В заході взяли участь голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка, голова обласної ради Олександр Ганущин, голова Турківської райдержадміністрації Олександр Лабецький, голова районної ради Володимир Лозюк, представники громадських організацій та політичний партій, воїни АТО, ветерани бойових дій в Афганістані, представники дивізії «Галичина» та інших ветеранських організацій.

Після закінчення урочистої частини було проведено свято патріотичної пісні «Стрілецька слава», за участі художніх колективів Турківщини. Всіх присутніх також почастували армійською кашою польової кухні,яку приготували учасники АТО Сянківської сільської ради, з якої найбільше було призвано на службу по мобілізації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ