Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Укрзалізниця скасувала експрес Львів-Чернівці

З 14 жовтня Укрзалізниця скасовує щоденні рейси експрес-поїзда сполученням «Чернівці -Львів - Чернівці», який курсує через Івано-Франківськ. Вже відзавтра дістатися до Львова всього за 1,5 години буде можливо лише двічі на тиждень - у суботу та понеділок, а повернутися зі Львова - у п'ятницю та неділю. Про це повідомили у службі пасажирських перевезень регіональної філії «Львівська залізниця» ПАТ Укрзалізниця.

«Попередньо такий графік руху діятиме до введення в дію нового, який прогнозують на середину грудня. Причина скорочення – нерентабельність», - зазначили у службі.

При цьому в Львівській залізниці наголошують, що саме цей потяг, незважаючи на високу ціну квитка і відсутність пільг для студентів, є одним із найзатребуваніших серед пасажирів.

«Є дні, коли заповненість потяга складає 100 відсотків. У нас наявний і рухомий склад, і бригада з обслуговування поїзда. Тож скорочення рейсів цього поїзда нам самим не зрозуміла», - додали у службі пасажирських перевезень.

У серпні, до речі, через малу заповненість потяга, Укрзалізниця скасувала експрес-поїзд сполученням «Львів-Івано-Франківськ-Львів». Тепер же позбавляє пасажирів можливості щоденного користування потягом між Львовом і Чернівцями. При цьому поїзд №702 сполученням «Чернівці -Львів -Чернівці» користується популярністю і серед іванофранківців. Ним комфортно та швидко можна дістатися з Івано-Франківська до Львова і в зворотному напрямку.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ