Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

До Києва прилетіла збірна команда Південної Кореї з хокею

1/3
З 22 до 28 квітня у Києві відбудеться чемпіонату світу з хокею. Окрім України, в іграх Першого дивізіону групи «А» участь візьмуть 5 збірних команд. Сьогодні вночі у «Борисполі» вже зустріли збірну команду Південної Кореї, яка першою прибула на чемпіонат світу з хокею з шайбою серед чоловіків. Про це 19 квітня повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ Андміністрації державної прикордонної служби.

Перший матч відбудеться 22 квітня у  Києві в Палаці спорту.

Крім того, завтра прибудуть команди Австрії, Угорщини, Польщі та Казахстану. Також разом з командами планують прилетіти  уповноважені представники Міжнародної федерації хокею. Крім того, очікується прибуття кількох тисяч уболівальників.

Так як передбачається, що основним способом прибуття на чемпіонат буде авіаційний, то в аеропортах пропуск учасників і глядачів чемпіонату почав здійснюватися на пріоритетній основі на окремих коридорах, біля трапу літаків та під час їх руху.

Крім того, в автомобільних пунктах пропуску оформлення відбуватиметься на окремих смугах руху. При цьому активно застосовуватиметься системи попередньої обробки інформації про учасників, які прибувають на чемпіонат.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ