Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: команди групи D

Продовжуємо знайомити з учасниками змагань «Відкритого Кубка Львівщини» з футзалу. На черзі група «D».

«GTL» (ГалТранс-Логістик)

Команда створена у 2015 році. Представляє компанію GTL, яка спеціалізується на логістичному ринку. Капітан команди – Іван Горак.

Бронзовий призер турніру EBA (2016 рік), срібний призер вищої ліги під егідою асоціації міні-футболу Львівщини (літо-2016), бронзовий призер другої ліги під егідою асоціації любительського футзалу Львівщини (2015/2016 років).

«Здвиг»

Команда заснована в честь листопадового чину 1 грудня 2014 року. Спершу складалась з випускників ДЮСШ -4. Тренер - Ярослав Канич.

Назву «Здвиг» команді запропонував заслужений журналіст України Іван Сало. Богдан Мельник - ініціатор ідеї створення команди і водночас теперішній президент.

Таку ініціативу підтримало Об'єднання Самопоміч, а ще пізніше будівельна компанія Ріел.

«Княжий Ринок»

МФК "Княжий ринок" - футзальний клуб Львова, який виступає у другій лізі України.

Керівництво ТзОВ «Біля Універмагу» піклується про розвиток футзалу на Львівщині.

Озброївшись правилом «в здоровому тілі здоровий дух», у 2009 році на базі підприємства була створена футзальна команда "МФК Княжий Ринок".

Завдяки дружній атмосфері та старанним тренування вже у своєму першому сезоні команда одразу ж заявилась у Вищу Лігу Чемпіонату Львівщини з футзалу і, не зважаючи на те, що тоді команду представляли в основному молоді футболісти, посіла у своїй групі 5 місце з 8 команд, а в загальній таблиці зайняла 10 місце з 16 команд. У наступному сезоні головним тренером команди було призначено Юрія Цибика, який вивів команду на якісно новій рівень. Під своїм керівництвом йому вдалося зібрати у сильну справжню команду багато сильних гравців, котрі ще недавно представляли колективи вищої ліги України: "Тайм", "Кардинал", "ТВД". Завдяки прекрасній роботі тренера гравці «МФК Княжий Ринок» здобули серйозних результатів. У сезоні 2010/2011 команда виграла чемпіонат Львівщини, а також стала срібним призером кубку Львівщини, поступившись у фіналі червоноградській «Імперії» у серії пенальті.

У сезоні 2012/2013 команда виграла вищу аматорську лігу Львівщини та Кубок аматорської ліги Львівщини; також гравцями була здобута перемога у фіналі Umbro ліги Львова - Княжий Ринок переміг Львів Сіті з рахунком 2:0.

До досягнень команди можна віднести і перемогу на Кубку Юрія Путаса.У сезоні 2013/2014 Княжий Ринок посів 2 місце на кубку Electron Open, програвши у фіналі команді Львівгаз; став срібним призером Чемпіонату Львівщини та кубку Львівщини, в обох випадках програвши команді СБ Груп.У минулому сезоні команда дебютувала у кубку України та брала участь у всеукраїнському фіналі в Одесі, де поступилась лише у фіналі команді ХІТ. У сезоні 2014/2015 команду чекала зміна тренера: замість Юрія Цибика було призначено Євгена Москвіна, який вже до цього мав досвід тренерської діяльності. На його рахунку виграна перша ліга з командою "Динамо". Зараз основу складають гравці, які вже не один рік виступають у складі команди і молоді виконавці, які виступали за "Княжий Ринок-2" у минулому сезоні і виграли зимову аматорську першу лігу, а також посіли друге місце на літній аматорській лізі.

Чемпіон Львівщини-2010/2011
Чемпіон Аматорської ліги Львівщини-2012/2013
Чемпіон Umbro ліги Львова-2012/2013
Переможець кубку аматорської ліги Львівщини 2012/2013
Чемпіон кубку UMBRO CUP 2012/2013
Фіналіст кубку Львівщини 2010/2011,2013/2014
Срібний призер чемпіонату Львівщини 2013/2014
Фіналіст всеукраїнського фіналу України-2013/2014
Фіналіст кубка Electron Open-2013/2014
Переможець Гранд ліга міні-футболу Львова (літо 2015)
Чемпіон Львівської області з футзалу сезон 2014/2015
Переможець Гранд ліга футзалу Львівської області сезон (2015/2016)
Переможець Гранд ліга Львова (літо 2016)

«Гранд-Галичина» (Великий Дорошів)

«Гранд-Галичина» представляє селище Великий Дорошів, що поблизу Львова. Уже багато років командою опікується теперішній президент Асоціації футзалу Львівщини Мирослав Хом’як.  Головний тренер клубу – Ігор Піх. Капітан – Микола Вороновський.  

Футзальний  клуб засновано у 2013 році. Неодноразовий учасник змагань під егідою асоціації аматорського футзалу Львівщини та чемпіонату Жовківщини.

Окрім цього «Гранд-Галичина» грає у футбол як на обласному (минулий сезон провели у першій лізі Львівської області), так і на районному рівні. Клуб «Гранд-Галичина» у своїй структурі також має юнацьку футбольну команду.

Ігор Воробій, прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ