Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Відкритий Кубок Львівщини»: «Медик» обіграв «Галицьку Здобу» - 2

Матч між «Медичним училищем «Медик» з Дрогобича та «Галицькою Здобою-2» закривав програму першого туру групи В. Нагадаємо, в іншому матчі першого туру «Кордон» з рахунком 6:2 обіграв «Географ-ЛНУ».

У підсумку команді з Дрогобича вдалося святкувати перемогу у цьому матчі з рахунком 4:1, однак для цього номінальним господарям поєдинку довелося добряче попотіти. При певному збігу обставин «Галицька Здоба – 2» могла не тільки відігруватися у рахунку, а й виходити вперед. Хлопці Сергія Тригубця створили достатню кількість гольових моментів, однак на завершальній стадії атаки грали невдало. На це часто звертав уваги головний тренер «Галицької Здоби», однак дивідендів з цього було мало. Своєю грою в атаці гравці «Галицької Здоби-2» не лише подратували свого тренера, а й самотужки поховали будь-які надії на позитивний підсумковий результат.

Загалом, гравці «Галицької Здоби» - 2 непогано розпочали поєдинок, намагалися грати першим номером, однак досвідченіші гравці «Медика» не тільки шукали можливості для захисту власних воріт, а й знаходили їх для атаки чужих. На лавці запасних у «Медика» не було повноцінної другої ігрової четвірки, а відтак запропонувати супернику високий темп, ймовірно, було одним із завдань другої команди «Галицької Здоби». Без сумніву, цей поєдинок, як і увесь турнір загалом, для кожного гравця цієї команди шанс себе показати і постукати в двері першої команди.

У першому таймі обидві команди мали можливості для реалізації власних моментів, проте досвідченіші гравці з Дрогобича свої два моменти використати зуміли. Перший гол – індивідуальна майстерність Андрія Ніконця, а друге взяття воріт - награна комбінація зі штрафного удару. Гол на свій рахунок записав Володимир Сурник.

У другому таймі «Галицькій Здобі» врешті-решт вдалося пробити Павла Хомина та повернути у матч інтригу. З меж штрафного майданчика кіпера «Медика» розстріляв Андрій Яблонський.

Гравці команди номінальних гостей робили все можливе для того, щоб рахунок став 2:2, проте свої моменти реалізувати не зуміли. У багатьох моментах «Галицька Здоба» 2 грала не зовсім правильно позиційно, відповідно роботи у Сергія Тригубця було достатньо. Можна було не сумніватися у тому, що у нього було бажання вийти на футзальний майданчик.

Втома та мала лавка запасних у гравців з Дрогобича поступово давалася взнаки. «Медики» не боялися переходити на гру з п’ятим польовим гравцем. Така тактика хоч і була ризикованою, однак, як виявилася згодом, виправданою.

Команді з Дрогобича вдалося довести матч до перемоги, забивши у підсумку третій та четвертий гол. Останній гол у матчі Андрій Ніконець забив з дабл-пенальті. Шостий командний фол і червону картку за фол останньої надії заробив голкіпер «жовто-червоних» Олег Панчак.

Відкритий Кубок Львівщини. Груповий етап

1 тур. Група B

 «Медик» (Дрогобич) – «Галицька Здоба-2» - 4:1 (2:0)

«Медик»: Хомин, Ільчишин, Михайловський, Ніконець, Грицан, Кравчук, Сурник

«Галицька Здоба-2»:  Панчак, Котович, Чекаленко, Фролов, Ременець, Лалак, Білоус, Дідик, Пелех, Яблонський

Голи: Ніконець, 11, 38 (дабл-пенальті), Сурник, 16,33

Попередження: Дідик, 6, Котович, 18

Вилучення: Панчак, 37 (фол останньої надії)

Прес-служба АФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ