Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Волейбол. «Кажани» двічі перемогли «Буревісник»

9-й тур Суперліги завершився для "Кажанів" так само, як і вісім попередніх, - команда Угіса Крастіньша поки не знає гіркоти поразок в українській першості, добувши 18 перемог у 18 іграх.

Дві звитяги над "Буревісником" категорично закріпили "Барком" на вершині турнірної таблиці й збільшили перевагу над харківським "Локомотивом" до дев'яти очок ("Локо" поступився в другому матчі "Дніпру" - 1:3).

У першому поєдинку львів'яни відчули спротив зі сторони опонента лише на початку матчу, поступаючись то 1:7. то 2:8, та зрештою довели свою перевагу. Перемогу було здобуто в трьох партіях - (25:20, 25:13, 25:16). Угіс Крастіньш у цьому матчі не вдавався до кадрових експериментів - на майданчику перебували ті, хто отримує найбільше ігрового часу в цьому сезоні. Традиційно відзначилися Тевкун (11 очок), Гладенко (9 очок, 3 блоки), Діденко (6 очок, 4 блоки), Богатирьов (9 очок) та Семенюк (9 очок, 1 блок).

Сьогодні ж латвійський тренер серйозно змінив склад і дав відпочити Кісілюку, Семенюку та Брові. "Буревісник" зумів дати серйозніший бій, аніж вчора, але це не врятувало гостей від поразки в чотирьох сетах - 25:15, 25:19, 21:25, 25:19. Найефективнішим сьогодні був Тевкун, який настріляв 24 очки та поставив 2 блоки. Також варто виділити Гладенка (12 очок, 5 блоків) та Капаєва (14 очок).

Таким чином, "Кажани" з 53 очками підтверджують свої лідерські позиції й впевнено залишаються на вершині турнірної таблиці за 5 турів до завершення регулярного чемпіонату.

ВК «Кажани»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ