Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

"Євробачення-2017": Україна буде судитися за повернення фінансових гарантій в держбюджет

Кабмін дозволив Мін'юсту закупити юридичні послуги для представлення інтересів України в суді у Швейцарії для повернення коштів фінансових гарантій для проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017", - УНІАН.

Згідно з розпорядженням, уряд планує закупити юрпослуги з переговорною процедурою для захисту прав та інтересів держави у справі за позовом "держава Україна до компанії Euronews SA".

В поясненні до документа зазначено, що уряд вживає заходів для повернення коштів фінансової гарантії для проведення пісенного конкурсу "Євробачення-2017" в державний бюджет України.

Також наголошується, що це розпорядження дозволить Мін'юсту своєчасно закупити юрпослуги для "захисту прав та інтересів України під час розгляду зазначеної справи в суді першої інстанції кантону Женеви Швейцарської Конфедерації".

Нагадаємо, 22 червня Женевське управління примусового стягнення заборгованості заарештувало 15 млн євро, які були виділені урядом України як гарантії проведення Євробачення. Однак управління не повідомило про підстави накладення арешту і не вказало ініціатора цієї процедури.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ