Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Форум місцевого розвитку стане щорічним

Форум місцевого розвитку, який відбувся у Трускавці 25-26 червня, може стати щорічним. Цей форум - це продукування ідей, які ми б хотіли втілити в життя. Я розраховую на постійно діючий майданчик, за підсумками якого можна буде говорити про конкретні результати, - про це зазначив під час брифінгу голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин. Про це повідомила прес-служба Львівської обласної ради.

«Впродовж цих двох днів ми спільно з парламентарями України та Польщі, керівниками українських та польських міст, експертами обговорили кращі практики транскордонної співпраці, органів місцевого самоврядування та парламенту, а також питання децентралізації, - розповів Олександр Ганущин. – Усі присутні високо оцінили рівень проведення такого заходу і висловили бажання, щоб такий Форум став щорічним».

На переконання голови обласної ради, що такий захід має відбуватися не у Львові, а навпаки на Львівщині, щоб якнайкраще показати потенціал області.

Як зазначив мер Трускавця Андрій Кульчинський, для міста є дуже престижно приймати форум такого великого рівня. «Сьогодні ми відновили традиції, коли до Трускавця з’їжджалися високі гості як з колишнього Радянського Союзу, так і з сусідньої Польщі. У нас є великий досвід проведення таких зустрічей, - підкреслив Андрій Кульчинський. - Трускавець буде розширяти місток дружби між українським та польським народом».

Нагадаємо, 25-26 червня у Трускавці відбувся Форум місцевого розвитку за підтримки Львівської обласної ради, Програми USAID Рада та Фонду Східна Європа.

На Форум прибув Голова Верховної Ради України Андрій Парубій та Маршалек Сейму Республіки Польща Марек Кухчінський, які провели двосторонні переговори, опісля відбулася робоча зустріч парламентських делегацій Верховної Ради України та Сейму Республіки Польща.

За повідомленням прес-служби Львівської обласної ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ