Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

​Хресною дорогою заради Української Церкви

Ваша Святосте! Ви вистояли і перш за Ви! Мені перехоплює дух і зжимається серце від справжнього чуда. Українців прозивали мазепинцями, петлюрівцями, бандерівцями і філаретівцями.

Але правда вона завжди є ПРАВДОЮ, бо це Божа сила. Ви не скорилися перед ними. Вас не зламав ніхто, бо Ви мали Духа Божого і Вас надихав святитель Іоан Золотоустий, бо Ви його вустами промовляли і промовляли не один раз: "Скажіть мені, що сталося з тиранами, які колись замахувалися придушити Церкву? Скажіть, де їхні застінки, вогнища де зуби їхніх хижих звірів і відточені мечі їхніх катів?". 

Ваша Святосте! Господь обдарував Вас довголіттям, щоб Ви побачили ПЕРЕМОГУ! Слова Золотоустого з глибини століть вриваються в сьогодення вже через Ваші патріарші вуста: "Христос зі мною! Чого я буду боятися?. Його Євангеліє в руках моїх - посох, на який я спираюсь. Ось де моє пристановище, ось мирна пристань душі моєї. Бурі на мене зведені, море на мене обрушене, несамовитість володарів і сильних світу - все це для мене не більше за павутиння!"

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ