Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

У Львівській міській раді голосують сторонні люди

Сьогодні, 24 травня, під час засідання сесії Львівської міської ради журналісти помітили, що на місці депутата від ВО «Свобода» Андрія Рікоти сидить працівниця управління «Секретаріат ради» Львівської міської ради і справно голосує за питання порядку денного.

Вона робила це, не соромлячись, просто перед представниками мас-медіа.





Коли журналісти почали знімати працівницю секретаріату на камери мобільних телефонів, депутат Львівської міської ради від ВО «Свобода», який сидів попереду неї, зробив їй зауваження. Кілька питань жінка не голосувала, однак далі знову продовжила робити те, що раніше.

Дивує й те, що депутатка Лариса Василишин, яка сиділа поруч працівниці «Секретаріату ради», не зробила їй жодного зауваження.

По закінченню сесії журналісти, які стали свідками цього ганебного явища, звернулися за коментарем до секретаря ради Василя Павлюка.

Зрозуміло, що пану Павлюку, який сьогодні вів сесію, не було видно того, що відбувалося на останніх депутатських рядах, тому він здивувався: «Та ви що? Я здивований! Ну покажете мені. Прийдете до мене в кабінет. Будемо наказувати людину. Однозначно… Я розберусь спочатку, все ретельно вивчу, а потім ми приймемо рішення.Однозначно, покараємо цю людину».


Додамо також, що сьогодні вранці депутати ніяк не могли зібратися на сесію, яка розпочалася із запізненням на півгодини.

Фото - Гал-інфо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ