Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Шемчук дав трьом головам РДА два місці, щоб виправилися

Сьогодні, 8 серпня, під час засідання колегії Львівської ОДА голова Львівської ОДА Віктор Шемчук, заслуховуючи підсумки роботи територіально-господарського комплексу області у першому півріччі 2013 року та хід виконання Програми соціально- економічного і культурного розвитку Львіської області на 2013 рік, мав певні зауваження до голів трьох РДА Львівщини.

Він попросив підвестися голів Перемишлянської, Сколівської та Стрийської РДА.

До голови Перемишлянської РДА Ореста Краєвського Шемчук мав зауваження з приводу зниження виробництва продукції тваринництва, суттєве зниження поголів'я ВРХ, найбільше в області зниження обсягів будівельних робіт, зниження рівня залучення прямих іноземних інвестицій.

Шемчук попросив в. о. голови Сколівської РДА Юрія Допілка передати від нього вітання голові, якого на колегії не було. Шемчук мав зауваження до голови РДА щодо низьких показників сільськогосподарського виробництва. Зауваження також стосувалися низького рівня доходів до місцевого бюджету у порівнянні з показниками, затвердженими районною радою.

Д голови Стрийської РДА Володимира Бурія голова ЛОДА мав зауваження в частині низького рівня індексів продукції рослинництва, низького рівня залучення прямих іноземних інвестицій, низького рівня доходів до місцевого бюджету у порівнянні із показниками, затвердженими районною радою, низького рівня податкових надходжень до місцевого бюджету на одного жителя, зростання боргів із виплати зарплати.

"Маєте два місяці, потім доповісте мені щодо вирішення цих проблем. Не буде звіту - до побачення!", - сказав Віктор Шемчук. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ