Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

15 липня відбудеться нагородження учасників Х ювілейного конкурсу творчої молоді імені Мілени Рудницької

15 липня 2006 року відбудеться урочиста академія з нагоди нагородження учасників Десятого ювілейного обласного конкурсу творчої молоді імені Мілени Рудницької, за проведення якого відповідальна громадська неурядова жіноча організація Львівський відділ Союзу Українок на замовлення Управління у справах сім’ї та молоді Львівської ОДА – повідомили у відділі громадських зв’язків Львівської міської ради.
Терміни реалізації проекту - вересень 2005 р. - 15 липня 2006 р. Метою заходу є виявлення і розвиток інтелектуальних та творчих здібностей учнівської та студентської молоді з усіх районів Львівщини. До реалізації програми долучилися Управління освіти Львівської ОДА, районні відділи освіти, школи, спеціальні та вищі навчальні заклади Львівщини та Управління у справах сім’ї та молоді районних державних адміністрацій.
За словами Ольги Пастушенко – керівника програми, – “конкурс імені Мілени Рудницької є виявом пошани голові Світового Союзу Українок, яка виконувала свої функції до 1939 р. – до часу ліквідації СУ” – видатному політику, ідеологу жіночого руху, інтерпретатору духовності української матері-громадянки.
Дослідницька, пошукова та творча робота конкурсантів буде часткою вирішення національної програми виховання молоді, що відповідає засадам багаторічної діяльності Союзу Українок.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ