Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

16 квітня на Львівщині відбудеться загальнообласна весняна толока

16 квітня в межах відзначення Дня довкілля, який традиційно в Україні відзначається в третю суботу квітня, відбудеться загальнообласна весняна толока, повідомили в Департаменті екології та природних ресурсі.

Цього дня спільними зусиллями органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств, установ, організацій та громадськості проводитимуться роботи для поліпшення стану навколишнього середовища: озеленення та благоустрій вулиць населених пунктів, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, придорожніх зон, упорядкування парків, скверів, дитячих та спортивних майданчиків, ліквідація стихійних сміттєзвалищ. Важливим також є й здійснення робіт з висадження нових полезахисних смуг, насаджень у межах водоохоронних зон, лісів.

У День довкілля варто згадати й про необхідність приведення до належного екологічного стану наших водних ресурсів: джерел, берегів річок, озер та ставків.

Департамент екології закликає мешканців Львівщини долучитися до весняної толоки. Давайте разом подбаємо про середовище в якому живемо!

Колектив департаменту екології та природних ресурсів у День довкілля прибиратиме територію парку «Горіховий Гай».

Довідка.

День довкілля відзначається у нашій державі з 1998 р. згідно Указу Президента України «Про День довкілля» та на підтримку ініціативи Міністерства екології та природних ресурсів України та громадських природоохоронних організацій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ