Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

1 мільярд 271 мільйон гривень передбачено у бюджеті на 2006 рік на будівництво житла для військових - Сергій Данилович

1 мільярд 271 мільйон гривень передбачено у бюджеті на 2006 рік на будівництво житла для військових. Про це сьогодні, 24 травня, повідомив під час прес-конференції у Львові заступник директора Департаменту по будівництву Міноборони України Сергій Данилович.

За його словами, лише близько 350 мільйонів з цієї суми буде виділено з Держбюджету. Однак навіть цей мізер, як зазначив Сергій Данилович, МОУ виділяє нерівномірно, лише 5 млн грн у першому півріччі, а все решта у другому. Отож, першу половину кожного року роботи в будівництві житла практично простоюють, а розгортають лише під кінець року. Щоправда, цьогоріч міністру оборони вдалося домогтися, щоб Мінфін перекинув 50 млн грн, запланованих на виділення у другому півріччі на перше.
Решта – це понад 900 млн грн - Міноборони має забезпечити власним коштом. Зокрема, заробляти гроші на будівництво житла для військовослужбовців Міноборони планує за рахунок реалізації інвестиційних програм, яких на сьогодні є близько 100, а також за рахунок військових містечок. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ