Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Волинь

20 лютого - День пам'яті Героїв Небесної сотні

Революція 2013-2014 років відбулася ціною понад ста життів. Небесна сотня стала прикладом самопожертви в ім'я вищих ідеалів, одним із яких була гідність.
Автор фото: Paweł Bobołowicz

"Майдан перестав бути назвою місцевості. Він став символ Свободи. Саме тому Революцію Гідності, як і протестний рух 2004 року, і Революцію на граніті, можна вважати продовженням Української революції та визвольних змагань часів Другої світової війни. Революція Гідності стала наймасштабнішим протестом у новітній історії України, боротьбою українських громадян за свої права і демократичний європейський вибір. Гідність, свобода, відвага, єдність, честь стали одними з головних об’єднавчих цінностей Революції Гідності", про це йдеться у повідомленні УІНП.

Небесна Сотня – не випадкові жертви вуличних сутичок. Сміливці свідомо йшли на ризик згубити життя. Розуміючи, що інакше втратять свободу. Для кожного з них це слово – свобода – мало своє унікальне наповнення. Свобода – це завжди індивідуально й універсально водночас. А хештег є тим інструментом, який не обмежить інформаційну кампанію лише візуальною складовою, але й заохотить до публікацій у соцмережах власних спогадів і роздумів на тему Революції Гідності та Небесної Сотні зокрема. Торік завдяки запровадженню хештегу сотні користувачів соцмереж, серед яких десятки громадських діячів і інші відомі люди, ділилися своїми спогадами та роздумами, світлинами та відео. Кампанія буде продовженням і доповненням минулорічної.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ