Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

24 березня у Львові відбудеться X-Mind Lviv Conference

Громадська організація UTrend запрошує всіх охочих відвідати найпрогресивніший захід весни у сфері науки та технологій – X-Mind Lviv Conference. Конференція X-Mind Lviv покликана розповісти про сучасні технології, які відіграють визначальну роль для суспільства майбутнього, - прес-служба Львівської міської ради.

«Знання трендів потрібне кожному професіоналу своєї справи, які щодня працюють над створенням чогось нового. Ми хочемо запропонувати не тільки сучасні практичні знання у новаторському форматі, але й обговорити їхній вплив на людство – позитивний та негативний», - зазначають організатори.

«Наука й технології сьогодні безпосередньо впливають на те, як люди сприймають світ. На X-Mind Lviv ми обговоримо актуальні проблеми сучасності та спробуємо зрозуміти, куди мали б рухатися технології», – зазначив Микола Максименко, Research Lead у SoftServe.

Трансгуманізм, електромобільність, віртуальна реальність, штучний інтелект, генна терапія, криптовалюта – про все це та набагато більше з учасниками поспілкуються керівник управління ІТ Львівської міської ради Марта Романяк, керівник програми «Етика-Політика-Економіка» Юрій Підлісний, філософ та культуролог Ігор Колесник, співзасновник та голова Tesla Club Ukraine Назар Шимоне-Давида, R&D Director в SoftServe Василь Милько та багато інших відомих провідних спеціалістів в своїй сфері.

Під час конференції всі охочі зможуть побувати у віртуальній реальності та взяти на тест-драйв сучасні електрокари – BMW i3 та i8.

Якщо ви завжди хочете тримати руку на пульсі та бути обізнаним у всіх проривах та передових технологіях сучасності – не втрачайте можливість творити майбутнє вже сьогодні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ