Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

3 тис. спостерігачів від Януковича ретельно стежать за голосуванням на Львівщині

3221 спостерігач від кандидата в Президенти України Віктора Януковича та від Партії регіонів стежать сьогодні за перебігом виборів на Львівщині, у районах працюють 120 мобільних груп, в складі яких юристи, спостерігачі, журналісти. Про це повідомила прес-служба ЛОО Партії регіонів.

На цей час порушення виборчого законодавства - спробу голосування за ксерокопіями паспортів, зафіксовано у ДВК №56, що у 119 виборчому окрузі, Франківський район м. Львова.

У ДВК №85 (127 виборчий округ, м. Дрогобич) урни розміщено за кабінками, а потрети кандидатів стоять на столах.

Видачу трьох бюлетенів в одні руки зафіксували на виборчій дільниці №99 у селі Батятичі Кам`янка-Бузького району. З цього приводу складено акт про порушення та подано відповідну скаргу.

У 120 виборчому окрузі, на дільниці №27 при відкритті дільниці о.8.00 вкинуто в урну контрольний талон без печатки. Відразу було складено акт про порушення і станом на 11.00 год. було вкинуто другий контрольний талон з печаткою. На цей час в урні було вже понад 10 відсотків бюлетенів.

У ДВК №16 (126 виборчий оруг) голосування вже завершено. Участь у ньому взяли 59 виборців.

За інформацією спостергігачів, виявлено також сотні дрібних порушень, що не суттєво впливають на хід виборчого процесу. На цей час більшість з них вдалось усунути.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ