Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

5 основних функцій нового флагманського iPad

Айпад – це планшет, з яким ви можете створювати та редагувати контент, займатися творчістю, працювати, спілкуватися з друзями по відео та розважатися. Про основні його функціональні можливості читайте у нашому огляді.

Оновлення камерного модуля

Тепер у нього кут огляду 122 градуси, роздільна здатність 12 Мп, а діафрагми вловлюють ще більше світла і дозволяють робити чудові знімки навіть при недостатньому освітленні. Доступні всі режими зйомки, що були у минулих поколіннях, з'явилася можливість записувати відео у форматі ProRes.

Поліпшений Apple Pencil

Підтримується вже третє покоління фірмового аксесуара Еппл Пенсіл, і в цій версії оновлення стали значними. Тепер дисплей реагує на перо вже з відстані 12 міліметрів. Технологія Hover відповідає за точне наведення стілусу. Тепер можна спочатку переглянути зміни, а потім зберегти їх. Збереглася можливість розпізнавання рукописного тексту.

Magic Keyboard Folio

До Айпад Про можна підключати повнорозмірну клавіатуру, після чого він перетворюється на повноцінний і досить потужний ноутбук. Клавіші натискаються дуже легко, а їхнє підсвічування дозволяє працювати ночами, не включаючи додаткове світло.

Сканер LiDAR

Це інноваційна технологія, яка у смартфони потрапила із лабораторій NASA. Сканер виконує відразу кілька функцій, найпрактичніші для користувача – покращення деталізації під час зйомки в портретному режимі та можливість використання елементів віртуальної та доповненої реальності.

Штучний інтелект з Neural Engine

Нейродвижок отримав значні вдосконалення, і тепер здатний обробляти понад 16 трильйонів операцій кожну секунду. Цей модуль забезпечує швидкодію, можливість долати багатозадачний режим, а також підтримку методів обчислювальної фотографії.

Замовити новинку на найкращих умовах пропонує фірмовий інтернет-магазин продукції Apple My Cloud Store. Існує власний сертифікований сервісний центр. Доставка займає до 3 робочих днів та охоплює всю Україну.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ