Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Аби прийняти Євробачення, у Львові реінкарнують проект будівництва нової спортивної арени

В разі обрання Львова місцем для проведення Євробачення-2017 у місті можуть відновити заморожене будівництво мультифункціональної спортивної арени. Про це розповів Андрій Садовий журналістам.

«Стадіон «Арена Львів» готовий приймати будь-які конкурси і будь-які фестивалі, однак, свого часу ми почали будувати у Львові арену до Євробаскету. Цей проект був заморожений, адже Україна втрати можливість проведення цього спортивного змагання», - зазначив Андрій Садовий.

Нова арена була запланована мультифункціональною. У ній можливо проведення спортивних змагань чи концертів. Будівництво планували завершити у 2015 році, однак, через відмову України від проведення Євробаскет-2015 будівництво було заморожене на стаді зведення перших поверхів.

«Ми розглядаємо можливість відновити це будівництво. Комплекс можна збудувати орієнтовно за 8-9 місяців. Україні сьогодні бракує таких місць для проведення великих заходів», - додав Андрій Садовий.

Він також зазначив, що місто готове прийняти у себе Євробачення. «Маємо гарне летовище, багато готелів аби прийняти гостей, і, саме головне, маємо атмосферу», - наголосив Андрій Садовий.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ