Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Агент СБУ «Лєна»

Багато українців запитують самі у себе, чому до цього часу ще не покарана екс-регіоналка Олена Бондаренко? Проаналізувавши її Facebook-дописи,а точніше українофобські коментарі, які вони викликають, можна знайти відповідь.

Так от, а мо` Олена Бондаренко, вона ж Елена Бондаренко, вона ж "Лєна красівий рот" зовсім не сепаратистка і не прибічниця "руського міра". А чи вона не агент СБУ під прикриттям!

Якщо це так, то тільки вдумайтесь в красу гри працівників СБУ. В той час, коли спецслужби різних країн витрачають шалені кошти на виявлення терористів, сепаратистів і іншої "рогатої нечисті", наша Служба безпеки України під прикриттям затятої «захисниці дітей», «русскоязычных укрАинцев», борця з Порошенком, АТОшниками і бандеравцамі засилає в саме осереддя тераріуму посіпак Кремля в Україні просту українську дівчину з Макіївки – Оленку.

Тепер нашій спецслужбі не потрібно прослуховувати безліч телефонних розмов, перехоплювати тисячі електронних листів і аналізувати гори інформації. Їм достатньо просто скласти список авторів під хоть яким Оленчиним дописом на її ж сторінці у ФБ і провести з ними відповідну роботу.

Бачите, аж 676 дебатантів. Здебільшого, це защітніки руского міра. І про що ж вони там дебатують? Ну от, для, прикладу, про дітей.

І, звісно, про - гроші.

Потім почали спростовувати неспростовне - паралелі між війнами в Чечні і на Донбасі. 

В обговоренні випливло ще одне важливе питання - Порошенко був причетний до розвалу СРСР.

Marina Makarenko з Москви виявила, що на Донбасі воюють "русские люди с обматутыми русскими людьми". Але найбільшою проблемою і загрозою для агентів Кремля, як виявилось, є добровольчі батальйони і волонтери.

Олексій Кузнєцов спробував вияснити, а як сприймають в даному контексті тему Криму із "зеленими чоловічками", а також - терориста Гіркіна. 

Але розвідниця "Лєна" не повелась на таку провокацію і одразу згадала Дмитра Яроша, якому "не в Раді сидіти потрібно".

А далі посипалась величезна кількість рецептів "примирення" в найкращих традиціях руського міра: федерація, покарати вчителів, які у школах викладають по програмі хунти,заселити територію України адекватно налаштованими громадянами, єдина країна з Росією, взагалі Держави Україна ніколи не існувало.

Від імені всіх спецслужб України дякуємо тобі, "Лєно", за титанічну роботу, сформовані списки будуть доповнені новими іменами і усіх вас гамузом, якщо не образумітесь, дасть Бог виселять на таку любу вам родіну, а там у них одна Сибір неісходіма.

Слава Україні !

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ