Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий має багато запитань до керівника архіву ЛМР щодо зникнення документів про надання СП «Західна нафтова група» продажу 20 земельних ділянок під будівництво АЗС

З архіву Львівської міської ради зникли документи щодо надання СП «Західна нафтова група» продажу 20 земельних ділянок під будівництво АЗС. Про це повідомив під час сесії міський голова Львова Андрій Садовий.  Нагадаємо під час минулої сесії голова комісії екології та охорони довкілля Віра Лясковська звернулася до міського голови щоб той в свою чергу звернувся до правоохоронних органів та прокуратури щодо розслідування обставин продажу СП «Західна нафтова група» 20 земельних ділянок під будівництво АЗС.
Кілька років тому міськрада ухвалила продати СП «Західна нафтова група» 5 земельних ділянок під будівництво магазинів та офісів, у 2005 році додаток до цією ухвали було підроблено та дописано в нього ще 15 ділянок. «Це абсолютно безпрецедентна ситуація, після попередньої сесії ради секретар ЛМР Володимир Квурт звернувся до керівника архіву та наголосив йому, що треба дуже уважно стежити, щоб нічого не сталося з документами по цій справі, вчора ж мені повідомляють що документи пропали, - зазначив Андрій Садовий. — Наприклад, у мене, як і у прокуратури та правоохоронних органів, є дуже багато запитань до керівника архіву».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ