Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Садовий привітав депутатів і держслужбовців з Днем місцевого самоврядування

З нагоди Дня місцевого самоврядування у великому сесійному залі Львівської міської ради відбулися урочисті збори. Першим з привітальним словом традиційно виступив міський голова Андрій Садовий. Зокрема, він не тільки відзначив заслуги і роботу депутатів і виконавчого апарату ЛМР, а й наголосив, що потрібно якомога ретельніше працювати на благо громадськості і намагатися не втратити її довіру.

„Довіра громади – це квітка, яка може не тільки розквітнути, а й зів’яти, тому ми мусимо плекати її щодня. Кожну проблему мешканця потрібно сприймати як особисту і так само вирішувати. Служити громаді – це покликання і велика честь для нас”, - зазначив Андрій Садовий. Також він вибачився перед чиновниками за строгість, з якою він до них інколи ставиться і запевнив, що попри те всіх своїх підлеглих поважає. Міський голова відзначив грамотами 30 своїх підлеглих за хорошу роботу.
З вітальним словом виступили колишній голова Львова Василь Шпіцер, Олександр Сендега, депутат Тетяна Крушельницька, голова Об’єднання профспілок Львівщини Роман Дацко та інші. З попередніх міських голів Львова на урочисте засідання привітати присутніх прийшов лише Василь Шпіцер.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ