Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Шкіль переконаний, що зараз в Україні нема ґрунту для позапарламентських опозиційних процесів

БЮТ радо прийме допомогу національно-демократичних сил в опозиційному русі, однак «не збирається в такий спосіб просувати політичних пройдисвітів та невдах», — заявив «Гал-info» народний депутат, член фракції БЮТ у Верховній Раді Андрій Шкіль. 
 «Ми творитимемо потужну опозицію за будь-яких обставин, незалежно від того, чи хтось нам в цьому допомагатиме, чи ні. Звичайно, блок Тимошенко радо прийме підтримку громадських організацій чи окремих політиків у цьому процесі. Однак тут є дуже велика загроза політики подвійних стандартів.  Скажімо, Юрій Шухевич після того, як Віктора Януковича призначили прем’єр-міністром, написав листа Президенту, в якому дуже вітав це призначення і ледь не говорив, що Янукович — це найкращий хлопець у світі. Поряд з тим, УНА, яку він очолює, заявила, що хоче увійти в опозицію, — говорить Андрій Шкіль. — Ми не хочемо пройдисвітів, які входженням в опозицію хочуть компенсувати свою політичну бездарність і заробити додаткові дивіденди для наступних виборів».
 Загалом же, як заявив нардеп, він не вважає за доцільне створювати сьогодні позапарламентську опозицію.
 «Я не вбачаю зараз необхідності в позапарламентських процесах, бо до цього має залучатися все країна, а не окремі партії чи політики. Україна ж поки що мовчить, бо  шокована зрадою Президента. Отож перед тим, як створювати якісь громадянські рухи чи позапарламентські коаліції, треба підготувати грунт. Об’єднавчим стержнем у цьому процесі, я вважаю, має стати блок Тимошенко, бо ми представлені у всіх радах України і на парламентських виборах перемогли у 14-ти областях. Я не бачу підстав для формування десятка різних опозицій», — наголосив Андрій Шкіль.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ