Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрій Зібран ініціює збір коштів на Народний військовий парад у Києві

З такою ініціативою голова громадської організації "Народні герої" Андрій Зібран виступив у Львові 10 липня у відповідь на відеозвернення Президента України Володимира Зеленського.

Раніше Президент України Володимир Зеленський повідомив, що вирішив скасувати військовий парад на День Незалежності 24 серпня, а зекономлені на цьому кошти - 300 мільйонів гривень - віддати військовим як премії. Рішення про скасування параду викликало неоднозначну реакцію в суспільстві, яке хоче бачити Україну сильною, незламною і надійно захищеною Збройними силами України.

Саме тому Андрій Зібран закликав співгромадян розпочати всеукраїнську акцію задля збору коштів, щоб 24 серпня Народний військовий парад пройшов Хрещатиком.

Разом з тим, кандидат у народні депутати по 115 округу Андрій Зібран вважає, що збір коштів можуть взяти на себе кілька загальнонаціональних ветеранських організацій, чий авторитет та неупередженість є безумовними для всіх.

Львів'янин висловив готовність в числі перших зробити особистий грошовий внесок у цю спільну справу - 10 тисяч гривень.

- Понад три роки наша організація розшукує і нагороджує Народних Героїв - захисників України від російської окупації, - каже Андрій Зібран. Відмова від проведення військового параду у День Незалежності буде великою образою для них, а також для їхніх близьких, для всіх громадян України, які спільними зусиллями боронять нашу країну.

Росія-агресор. Тому я пропоную зупинити можливу несправедливість, як кажуть, усім народом.  Військові матимуть і премії, і парад. А путінська Росія – ще один яскраве свідчення того, що українці є незламними у своєму прагненні до державної незалежності. Таке нагадування напередодні всенародного волевиявлення - виборів нової Верховної Ради - є вкрай необхідним.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ