Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Війна з Росією

Aurea Polonia та польські журналісти проводять акцію «Аптечки для України»

​Понад 100 аптечок та рюкзаки з обладнанням для парамедиків передали представники фонду «Aurea Polonia» та польські журналісти на Львівщину

Як повідомив на своїй Facebook-сторінці, начальник Львівської військової адміністрації Максим Козицький, фонд «Aurea Polonia» проводить акцію «Аптечки для України» від початку повномасштабної війни. За цей час він передав більше ніж тисячу аптечок для наших військових і цивільних, тисячі бинтів і пластирів, ліки, а також медичне обладнання, шоломи для медиків, одяг та продукти.

Цю допомогу доставляють як на фронт, так і в тилові області. Сьогодні відбулась 11 передача аптечок та вкладок для них – цивільних і тактичних, рюкзаків з обладнанням для парамедиків. 

Під час нашої зустрічі журналісти Radio Plus взяли у мене інтерв’ю. Цікавились, як змінилось життя на Львівщині, чого зараз українці потребують найбільше. Ще мова йшла про майбутню відбудову України. 

Переконаний, що важливий крок для нашого майбутнього зробив Президент України – ми кандидати у члени ЄС. Потребуємо підтримки від Європи зараз, потребуватимемо і після перемоги. Але жити на гуманітарну допомогу не хочемо. Працюємо. 

Представники БФ та журналісти зі своєї сторони запевнили, що будуть надалі допомагати нашому народу. Від імені усіх українців – дякуємо.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ