Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Айдарівець очолив екологічну інспекцію у Луганській області

На Луганщині призначено начальника Державної екологічної інспекції. Очолив інспекцію Анатолій Гацько. Про це повідомила прес-служба Луганської обласна військово-цивільна адміністрація.

26 серпня заступник голови Луганської облдержадміністрації Олександр Голуб зустрівся з начальником Державної екологічної інспекції у Луганській області Анатолієм Гацьком. 

Новий керівник екологічної інспекції вже обіймав цю посаду раніше, але з початком бойових дій на Донбасі пішов воювати у батальйон «Айдар». На цей час він демобілізувався і поновився на посаді. 

«Вже є доручення керівника області розглянути питання по лісовому господарству, підтопленню та очисним спорудам. Тепер ми разом з вами будемо вирішувати їх», – сказав заступник голови Луганської облдержадміністрації Олександр Голуб. 

«В екологічній інспекції недоукомплектування штату становить 50 одиниць. Я вже встиг провести конкурс, і 21 особа після проходження спецперевірок стане інспектором. Серед них троє брали участь у проведенні АТО і двоє волонтерів», – відзначив Анатолій Гацько.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ