Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Азаров запропонував Путіну почати з чистого аркуша

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що активізація українсько-російських відносин є умовою економічної стабілізації в Україні. Про це він сказав під час зустрічі з прем'єр-міністром Росії Володимиром Путіним.

"Одним з найважливіших умов стабілізації є, безумовно, відновлення в повному обсязі взаємин з Росією", - сказав він.

Азаров зауважив, що українська делегація приїхала в Росію з цілою низкою нових пропозицій, і висловив упевненість у тому, що можна активізувати роботу над укладанням двосторонніх угод для того, щоб вже найближчим часом отримати конкретні результати.

Він також висловив думку, що українсько-російські відносини потрібно починати з чистого аркуша.

"Я вважаю, що ми повинні забути те, що було між нашими країнами протягом останніх 5 років, перегорнути сторінку і почати з чистого аркуша", - сказав він.

Прем'єр підкреслив, що Україна готова до активного діалогу з Росією.

Нагадаємо, президент Віктор Янукович виступає за активізацію економічного співробітництва між Україною та Росією, передають Подробности.

Нагадаємо, у Новоогарьовому розпочалася зустріч прем`єр-міністра України Миколи Азарова і прем`єр-міністра Росії Володимира Путіна.

Як передає УНІАН, у переговорах з українського боку також беруть участь міністр палива й енергетики України Юрій Бойко, міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко, міністр промислової політики України Дмитро Колесніков, генеральний директор Національного космічного агентства України Юрій Алексєєв, перший заступник Кабінету Міністрів України Костянтин Любченко і Тимчасовий повірений у справах України в РФ Євген Герасимов.

З російського боку – перший заступник голови уряду РФ Віктор Зубков, заступник голови уряду РФ Ігор Сєчін, Надзвичайний і Повноважний Посол РФ в Україні Михайло Зурабов, міністр економічного розвитку РФ Ельвіра Набіулліна, керівник Федерального космічного агентства Анатолій Пермінов, заступник керівника апарату уряду РФ Юрій Ушаков, статс-секретар – заступник міністра закордонних справ РФ Григорій Карасін, голова правління «Газпрому» Олексій Міллер.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ