Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Безпартійний Добродомов має зняти свою кандидатуру, як і домовлялись, - Кубів

Об'єднана опозиція на місцях від самого початку була відкрита для інших політичних сил. Але окремі кандидати до останнього дня маскувалися, позиціонуючи себе, зокрема, на засіданні Львівського КОДу як нейтральні чи безпартійні, а потім раптово перейшли в УДАР, маніпулюючи ім'ям КОД. Про це сьогодні, 4 жовтня, в коментарі Гал-інфо повідомив голова Львівського регіонального виборчого штабу обєднаної опозиції ВО «Батьківщина» Степан Кубів.

Насправді ніхто не очікував, що задля взаємного непоборювання сім політичних партій та «Свобода» узгодять кандидатів на мажоритарних округах, проти яких вони все ж виставили своїх кандидатів. Через підконтрольні ЗМІ окремі кандидати намагалися перетворити вибори на кольорові, хоч вони насправді чорно-білі.

За словами Степана Кубіва, на сьогодні представники об'єднаної опозиції випереджають кандидатів від УДАРу, на всіх мажоритарних округах Львівщини.

Нагадаємо, що найбільш жорстка боротьба між єдиним узгодженим кандидатом від опозиції та представником УДАРу розгорнулася на виборчому окрузі № 115 (Львів. Сихів).

Степан Кубів переконаний, що знімати з виборчих перегонів кандидата від ВО «Батьківщина» та ВО «Свобода» Михайла Хміля жодних підстав немає, адже він згідно з останньої соціології випереджає кандидата від УДАРу, позапартійного Дмитра Добродомова..

«На сьогодні Хміль випереджає Добродомова. На його зустрічі із лідером опозиції Арсенією Яценюком прийшло 1,5 тис людей і ця зустріч відбувалася без жодних запрошень. Михайло Хміль багато працює на окрузі, постійно зустрічається з людьми. Так, боротьба жорстока, але навідміну від свого опонента він не має такого потужного медіаресурсу і не маніпулює громадською думкою», - зазначив Степан Кубів.

Він також додав, що Михайло Хміль порядна людина. Він є депутатом Львівської міської ради, окрім того, він дисциплінований партієць і жодного разу не йшов у супереч рішенням політичної сили, яку представляє.

«Ми очікуємо, що тепер на ЗІКу (Дмитро Добродомов є генеральним директором телеканалу ЗІК, - ред) будуть готувати особливі маніпуляції щодо підтримки та рейтинговості їхнього кандидата, але Дмитро Добродомов не є членом партії УДАР, а домовленість партій стосується лише партійців. Тому, виходить, що за Добродомова нікому відповідати", - заявив Степан Кубів.

Він також додав: «Я дуже поважаю Віталія Кличка, але чомусь його політична сила, кандидати-мажоритарники від цієї політичної сили чомусь воюють не проти Партії регіонів, а проти об'єднаної опозиції».

Степан Кубів зазначив, що сьогодні про Михайла Хміля всіма правдами і неправдами збирають інформацію, намагаючись висвітлити його як корупціонера, привязавши до колишнього керівника, про якого готують передачу на телеканалі ЗІК. "Така собі примітивна  маніпуляція", - наголосив Кубів.

«Хіба директори шкіл є українофобами тільки через те, що працюють під керівництвом Табачника? Михайло Хміль – порядна людина, зрілий політик, який довів свою опозиційну діяльність, будучи депутатом Львівської міської ради. Він – щирий українець!» - заявив Степан Кубів.

Також він додав, що міжпартійні переговори будуть проводити, але підстав знімати кандидатуру Михайла Хміля з виборчих перегонів Степан Кубів не бачить. «Станом на сьогодні Михайло Хміль впевнено випереджає свого опонента», - заявив Степан Кубів.

Фото - nam.org.ua.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ