Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Біля Львівської ОДА зібралось до 300 людей: більшість - за Порошенка, меншість - проти

У цей момент біля Львівської ОДА зібралось до 300 людей. На контакт ідуть неохоче, на запитання журналіста Гал-інфо, чого вони сюди прийшли, відповідають, що хочуть поставити питання Президентові України Петру Порошенкові.

На перший погляд, ситуація виглядає так, що тут зібрались ті, хто хоче висловити свою підтримку Петрові Порошенкові, їх більшість, і навпаки, є ті, у котрих до нього критичні зауваження.

Зокрема, серед пікетників є Іван Спринський, голова ГО "Рабів до раю не пускають". Він сказав, що хотів би віч-на-віч запитати у Президента,  чому той не відреагував на те, що було проігноровано результати кадрового конкурсу з призначення голови Державної фіскальної служби у Львівській області. При цьому керівника обласної ДФС не призначено досі.

Також в коментарі для  Гал-Інфо Михайло Качмар, заступник голови обласної організації ветеранів Львова додав: «Нам потрібні переговори з Президентом. Ми хочемо, щоб податкову очолив чоловік, гідний цієї посади».

Нагадаємо, що сьогодні, 2 липня, у Львові з робочим візитом перебуває Президент України Петро Порошенко. Зокрема, за планом візиту, о 12.45 він мав розпочати у Львівській ОДА нараду із силовиками. Тим часом Президент Порошенко вирішив взяти участь в урочистому засіданні Вченої ради Львівського національного університету ім. І.Франка з нагоди вручення диплома «Doctor Honoris Causa» Президентові Республіки Польщі Броніславу Коморовському, який нині теж прибув до Львова. 

P.S.За короткий час прибув Петро Порошенко «Мої вітання! Вітаю!», – привітався Петро Олексійович з львів’янами, багато хто тиснув йому руку та вигукував гасло «Жити по-новому». За коротку мить Президент зайшов у будівлю ОДА.

Громадських активістів на нараду не пустили.  

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ