Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Бійці батальйону "Львів" повернулись додому у порядку ротації

Сьогодні, 4 грудня, додому в порядку ротації повернувся зведений загін правоохоронців Львівщини, до складу якого увійшли бійці батальйону патрульної служби поліції особливого призначення "Львів", співробітники служб та підрозділів Головного управління Національної поліції у Львівській області та Управління патрульної поліції Львівської області, - інформують у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області

Правоохоронців зустрічали начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський, його заступник капітан поліції Дмитро Міхалець, а також рідні та товариші по службі.

"Дуже приємно зустрічати вас вдома. А найбільша радість для мене – як особисто, а також як керівника поліції Львівщини – зустрічати вас у тому ж складі, в якому ми вас відправляли на схід. Тут є багато таких, хто має за плечима десятки ротацій, є й такі, хто вперше побував у зоні бойових дій. Дякую кожному з вас за вашу роботу! Бажаю, насамперед, здоров’я, щастя, благополуччя. Відпочиньте, відчуйте домашнє тепло – і до служби!", - звернувся до бійців очільник поліції Львівщини.

Окрім того, Василь Віконський вручив бійцям заохочувальні відзнаки Національної поліції Львівщини "за успішне і сумлінне виконання службових обов’язків, відданість Присязі та високу професійність".

Нагадаємо, що 2 грудня зведений загін правоохоронців у порядку ротації вирушив на схід України - там вони змінили своїх товаришів, які сьогодні повернулися додому.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ