Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Тероборонівці Львівщини тренуються уражати ворожі цілі з гранатометів - фоторепортаж

Під час тренувань бійці використовують протитанковий гранатомет СПГ- 9, повідомили в Львівській ОДА.

Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
1/2

Дві команди: «Вогонь!» та «Постріл!» і вже за кілька секунд хмара пилу та звук «прильоту» свідчать про влучання у ціль. Це лише завершальна фаза складної роботи розрахунку станкового протитанкового гранатомета СПГ-9.

Перед тим, як виконати постріл, бійці повинні чітко визначити координати цілі, навести за наданими координатами гранатомет та, зрештою, здійснити постріл. Всі ці процедури необхідно провести максимально швидко, адже ворог неодмінно відкриє вогонь у відповідь.

Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
Фото - ЛОДА
1/3

Робота розрахунку гранатометників, як злагоджений механізм, де кожен виконує своє завдання швидко, чітко та у взаємодії із побратимами. Така злагодженість досягається лише у постійних тренуваннях. Бійці одного з батальйонів 103 бригади тероборони під час тренування вдосконалювали уміння вражати цілі із станкового гранатомета за попередньо заданими координатами.

«Під час бою в бійця не буде часу на пригадування завчених інструкцій чи переглянутих відео. Те, що засвоїлось під час тренувань та навчальних стрільб може врятувати життя і допомогти виконати бойове завдання. Тому навіть тут, на передовій, між виконанням бойових завдань військовослужбовці мають використовувати кожні хвилину для вдосконалення умінь та навиків», - наголосив командир 103 бригади полковник Валерій Курко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ