Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Блаженніший Любомир Кардинал Гузар взяв участь в Архиєрейській хіротонії владики Івана Бури

21 лютого 2006 року в Українському католицькому соборі Непорочного Зачаття у Філадельфії (США) відбулася Архиєрейська хіротонія владики Івана Бури — про це повідомила Релігійна інформаційна служба України.
3 січня 2006 року Конгрегація для Східних Церков Апостольської Столиці повідомила, що Папа Бенедикт XVI поблагословив рішення Синоду єпископів Української Греко-Католицької Церкви і призначив монсеньйора Івана Буру, настоятеля парафії Святого Миколая у Вілмінгтоні (США), єпископом-помічником Митрополита Філадельфійського для українців.
За повідомленням прес-служби Глави УГКЦ, для здійснення хіротонії нового архиєрея до Філадельфії прибув Патріарх Любомир Гузар, владики, члени Синоду єпископів УГКЦ, які виконують своє архиєрейське служіння в США та Канаді, численні єпископи Римо-Католицької Церкви, представники Православних Церков, численне духовенство та миряни УГКЦ.
У повідомленні до вірних Філадельфійської архиєпархії, яке опубліковане на офіційній сторінці архиєпархії, сказано: „Монсеньйор Іван Бура – дитина архиєпархії. Він виріс і був вихований у місцевих школах, коледжі і університеті. Висвячений на священика у цій архиєпархії, він вірно служив у різних парафіях протягом 35 років. Як єпископ Іван Бура отримає нові виклики і відповідальність, допомагаючи в адміністративному житті Філадельфійської архиєпархії”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ