Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Блок «Наша Україна» та ГП «Пора» хочуть переговорів, УПН — ігнорує

Блок «Наша Україна» у міській раді разом іншими політичним силами проводять переговори щодо формування більшості, Блок Костенка та Плюща такі переговори стабільно ігнорує. Хоча і «НУ» і ГП«Пора» переконані, що переговори із УНП відбуваються на рівні «окремих особистостей».  

«Окремі члени НУ ведуть переговори блоком Костенка Плюща, однак на загальний міжпартійний рівень переговорів з цією політичною силою ми ще не вийшли» — акцентував у коментарі «Гал-info» Олег Мандюк.
Схожу думку висловив голова ЛМО ГП Пора Маркіян Іванишин: «Переговори з Блоком Костенка та Плюща ведуться на рівні окремих особистостей, проте,
Нажаль, у першому засіданні щодо переговорного процесу про створення більшості у ЛМР Блок Костенка та Плюща участі не брав».
Однак, перший номер у списку Блоку Костенка та Плюща Юрій Кужелюк вкотре говорить про абсурдність коаліції у міській рад. «Я думаю що це  непотрібна ідея, з наступного тижня будемо засідати щодо формування комісій, і підготовки до сесійних засідань», — сказав Юрій Кужелюк. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ