Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Блок Петра Порошенка висунув Оксану Юринець на посаду міського голови Львова

В середу, 23 вересня відбулась конференція Львівської міської організації партії Блок Петра Порошенка «Солідарність». Делегати підтримали кандидатуру народного депутата України Оксани Юринець на посаду міського голови Львова, повідомила прес-служба БПП Солідарність у Львівській області.

Також, учасники зібрання затвердили список кандидатів в депутати Львівської міської ради  та Винниківської міської ради. Окрім цього, було підтримано Володимира Квурта на посаду міського голови міста Винник.

Як відзначив голова обласного виборчого штабу БПП Солідарність Петро Адамик, «команда, яку Блок Петра Порошенка висуває – це люди, які, я переконаний, стануть командою змін та реформ в нашому місті. Ми розуміємо, що перед місцевим самоврядуванням в контексті адміністративно-територіальної реформи  постають надзвичайно серйозні виклики. Тому ми з великою відповідальністю підійшли до висунення кандидатів і ці люди, безумовно, зможуть гідно представляти політичну команду Президента   на всіх щаблях місцевої влади».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ